Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Баташов се пропи

отпечатай новината

01.07.2010 09:40 | Видян 7338 пъти

Баташов се пропи

Андрей Баташов, който минаваше за едни от най- големите красавци в народния театър бе засечен да се движи като призрак по ”Раковски”. Някогашният красавец е видимо отслабнал, лицето му сякаш се смъкнало и е с нездрав сиво-жълтеникав тен, пише столичен вестник.

Около него се носи ухание на джибри, което се усеща от един метър разстояние. Една от последните публични изяви на Баташов беше през май, когато се включи активно в мероприятията около 10-ия юбилеен конвент на Ордена на рицарите тамплиери Велик Приорат България. Още тогава присъстващите се смутиха от поведението на актьора. В антракта между две изяви в плевенския хотел “Ростов” той се държеше напълно неадекватно.

Съпътстващата алкохолна миризма не е новост за актьора и бивш политик. На почти всички светски прояви, на които се явява през последните години, той е с чаша в ръка. “Андрей върви стремглаво надолу и ако не вземе мерки, напълно ще се провали. Проблемът е в неговия нарцисизъм. Той се взе прекалено на сериозно, защото без много усилия постигна всичко. Стана доцент по актьорско майсторство и режисура, постави 500-ия спектакъл на “Секс, наркотици и рокендрол”, беше и депутат. Дори царят му отстъпи резиденцията си за сватбата с Боряна. Андрей обаче е самовлюбен и себичен и трудно може някое жена да го изтърпи. Затова и бракът му зацикли и сега се скита сам”, коментира един от малкото му загрижени приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !