Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Алисия се изложи като водеща

отпечатай новината

25.03.2008 16:34 | Видян 24584 пъти | Гласували 4

Алисия се изложи като водеща

Алисия и Крум бяха водещи на наградите на Фен тв. Двамата не пропуснаха да отбележат, че за първи път се изявяват в подобно амплоа. Но и да не го бяха казвали, си личеше. Доста пъти се случи да заговорят, когато не трябва или обратното – да мълчат, а пък да трябва да говорят. За една от наградите на сцената се качи Крум Савов, който заяви с усмивка, че му се налага да оправя бакиите на водещите. “Явно Алисия мисли за Валери – старши и Валери – младши и не може да се съсредоточи”, коментира спортният журналист.

След доста грешки, младата майка и Крум решиха, че е по-добре да импровизират. Което от една страна бе по-добре, но от друга доведе до нова серия недомислици.
Самата организация на шоуто също не бе на високо ниво. В някои от категориите не можахме да видим номинациите поради техническа неизправност.

Това предзвика смях и хапливи забележки от страна на някои от по-претенциозните гости. След присъстващите бяха ергенския дует Филип и Жоро Костадинов. Заедно с двамата герои от Островът на изкушението и Сървайвър се забавляваше и тяхна приятелка – блондинка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !