Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Развод по сметка за Лечков

отпечатай новината

28.06.2010 11:45 | Видян 9743 пъти

Развод по сметка за Лечков

Все по-черни стават дните на героя от САЩ'94 Йордан Лечков. Легендарното кубе търпи провали както в професионален, така и в личен план. След като бе свален от кметския стол в Сливен, Лече е на път да се разведе със съпругата си Светлана, неговата стара любов.

Предполагаемите причините са две. Едната е, че Светлана вече не можела да издържа трудния характер на Данчо. На всички е ясно, че Лечков е скандалджия. Такъв беше и във футбола. Не е имало отбор, с който Лече да не се е разделил с кавга. Така беше с Бешикташ, Олимпик Марсилия и Хамбургер, а скандали имаше дори с „любимия“ му ЦСКА.
В града на стоте войводи вече усилено се говори, че Светлана и Данчо вече дори са си поделили имуществото.

Първият хотел Империа, който бе открит на 22 юни 1998 г. в града под Сините камъни, остава за Данчо, а Светлана, която е завършила туризъм ще получи вторият хотелСпорт палас. Той работи едва от няколко седмици, а стойността му се оценява на 30-35 млн. лв.
Все още в процес на строеж е новата 5 или 6-етажна фамилна сграда край комплекс Империа за няколко милиона лева.

Архитектурното бижу е построено по последен писък на модата. Въпреки многобройните публикации по темата, Лечков досега не е дал смислен отговор с какви пари е платил всичко това. Доскоро в "Империа" героят от САЩ'94 и съпругата му отглеждаха двамата си сина - Лъчезар и Йордан-младши. Шеф на комплекса е Диана Лечкова – сестра на сливенския кмет.

Именно имотите са втората вероятна причина за раздялата. Говори се за развод по сметка, тъй като бургаският съд яко е погнал звездата. С раздялата съпругата му ще има повече финансова свобода да ръководи фирмите, в случай, че съдът реши да запорира части от имуществото на Лечков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !