Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Турнето на “Пайнер” безплатно заради кризата

отпечатай новината

21.06.2010 15:15 | Видян 24422 пъти | Гласували 4

Турнето на “Пайнер” безплатно заради кризата

Преслава, Борис Дали, Илиян, Константин, Елена, Джена, Анелия, Галена, Емилия, Мария, Андреа и Цветелина Янева - това са имената, които ще участват в традиционното фолк турне.

Имената им разкри пред “Труд” лично шефът на фолкимперията Митко Димитров, след като във вестниците изплуваха какви ли не спекулации по темата. Има вариант и още имена да бъдат добавени в списъка.

Големите отсъстващи тази година ще бъдат Камелия, Райна, Ивана и Глория. За последните две инж. Димитров обясни, че няма да се включат в “Планета Дерби 2010”, защото целта е да се налагат по-нови изпълнители. А айтозлийката и русенката вече били достатъчно наложени имена в бранша.

Фолктурнето ще посети 15 града между 15 юли и 12 август. Традиционните са Монтана, Плевен, Велико Търново, Русе, Варна, Несебър, Стара Загора, Кърджали, Пловдив, Пазарджик и Благоевград. За пръв път концерти ще има и в Ботевград, Разград, Ямбол и Смолян. За втора поредна година сценичните изяви ще се провеждат на централните площади и ще бъдат абсолютно безплатни.

“Заради кризата част от почитателите ни са ограничени финансово и затова отново решихме да няма билети. Това ще стане възможно чрез нашите спонсори, на които искам да благодаря”, добави Митко Пайнера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !