Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Камелия триумфира като тв звезда

отпечатай новината

18.06.2010 16:30 | Видян 13161 пъти

Камелия триумфира като тв звезда

Фолкпевицата Камелия, която стана водеща на едно от новите предавания на обновената ТВ7 се забави, но не забрави да дойде на партито на телевизията по случай представянето на програмната схема снощи.

Тя пристигна с дългогодишния си приятел Цветин. Някои коментираха, че Камелия закъснява нарочно, защото е звезда, но тя обясни, че идва директно от Балчик, където до сутринта е имала участие.

Както и да е, пайнерката определено бе най-чаканата особа на купона, който се състоя в градината на "Буда бар Приве" в "Кемпински хотел Зографски". С пристигането си тя моментално фокусира вниманието на всички върху себе си.

Не само заради дълбокото деколте и каубойския стайлинг, който е много актуален в момента, а най-вече заради новото й амплоа на сериозна телевизионерка. Миналата година тя дебютира в този бранш като "Голямата уста" на ВИП Брадър 3 по Нова телевизия.

На купона присъстваха и други звездни водещи на нови предавания по ТВ7 като познатият от Биг Брадър италианец Лео, който има кулинарно шоу, както и Камелия Воче и Мон Дьо от "Седмо авеню".

Много въпроси повдигна присъствието на Робин Кафалиев, който е продуцент на няколко забавни предавания по конкурентната бТВ.

Сред останалите випове, които поздравиха шефката на телевизията Светлана Василева бяха бившият вътрешен министър Михаил Миков, който пристигна със съпругата си, Гого Лозанов и половинката му, Муравей Радев, банкерът Левон Хампарцумян, PR-ката Нина Никол и Митьо Крика, които пък в този ден имаха годишнина от сватбата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !