Не ща да бъда патриарх: Николай...

Пловдивският митрополит Николай: Още пред отворения...

13900 лв. за бутилка в София

В магазин на столичния булевард България или по нета...

Преслава: Макар да нямам нови песни, съм все така актуална

отпечатай новината

14.06.2010 18:00 | Видян 16322 пъти | Гласували 2

Преслава: Макар да нямам нови песни, съм все така актуална

Близо месец преди старта на лятното турне на телевизия "Планета", една от сигурните звезди - Преслава, сподели пред Signal.bg, че макар и да не е вадила напоследък нови песни, си остава все така актуална.

"В момента не готвя наистина нищо. Няма да се оправдавам, че имам песни. Просто съм в такъв период, че не правя нищо. Когато му дойде времето, аз ще ви кажа. Винаги мога да кажа, че са достатъчно силни песните ми и няма смисъл да вадя нови всеки месец, но няма да го кажа. Навремето постоянно ми казваха, че вадя песните една след друга и не оставям да изживеят живота си, но така се случваше. Аз нямах търпение да пускам песните една след друга, и то наистина стойностни, и хубави песни, но когато няма - няма", заяви тя и допълни, че на лятното турне няма да вади нищо ново.

„Мисля, че лятното турне е купон и на него трябва да пея утвърдени песни, които хората харесват, и да се забавляват с тях. Не например да изкарам нова песен и да се възползвам от турнето, защото то наистина е голяма реклама за всеки един изпълнител. Не мисля, че е редно да налагам нова песен."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !