Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Стартира шоуто Ясновидци

отпечатай новината

25.03.2008 09:00 | Видян 12436 пъти | Гласували 2

Стартира шоуто Ясновидци

На 25 март в ефира на bTV стартира риалити шоуто – “Ясновидци”. То ще се излъчи в 10 епизода, всеки вторник от 20.30 часа. В „Ясновидци” зрителите ще видят 10 българи, които имат претенции за свръхестествени способности. Те трябва да преминат през серия предизвикателства, които тестват уменията им. Ясновидците трябва да се справят с всевъзможни задачи, за да докажат, че успехът им се дължи на талант, а не на находчивост, късмет и налучкване. Независимо дали трябва да открият местонахождението на човек, да разгадаят тайните на едно престъпление, да усетят енергията на живо същество или пък да разберат кой е притежателят на даден предмет, участниците ще се изправят пред нови и нови изпитания, докато не бъде избран най-добрият сред тях.

Предизвикателствата пред ясновидците ще се поставят от водещия на предаването Николай Георгиев, който ще бъде посредник между героите и зрителите. През цялото време той ще е безпристрастен наблюдател на ставащото, без да заема крайна позиция. Коректността на участниците ще се наблюдава от трима скептици, които ще следят и анализират как ясновидците се справят с предизвикателствата, пред които са изправени. Това са професионалния илюзионист Астор, психологът Румяна Христова-Михова и следователят Иван Граматиков. Те са хората, които с гласуване помежду си определят кой от участниците трябва да се оттегли от шоуто.

Най-младият ясновидец е ученичка от Русе, която отпразнува 19-я си рожден ден седмица след като стана част от предаването, а най-възрастният е 76-годишен мъж, който работи по метода на радиестезията. Градовете, от които идват ясновидците, са Пловдив, Радомир, Русе, София, Червен бряг и Шумен. Най-много са представителите от София. Сред тях има брокер на недвижими имоти, грънчар, лечител, работник във вафлена фабрика, студент, фирмен служител, пенсиониран учител – планинар, йога инструктор, статист във филми, ученик. Най-предпочитаните “инструменти” от участниците в предаването са махало, багети и карти таро.

В първия епизод на “Ясновидци” ще бъдат представени и всичките 10 участници. Зрителите ще видят и кастинга за шоуто, проведен в продължение на два дни. От кандидатствалите общо 100 души до втори кръг са допуснати 50, от които са избрани и 10-те участници в шоуто. bTV ще излъчи и интервюта с някои от най-интересните кандидати.

Въпреки че първите епизоди на шоуто вече са заснети, кандидатите, които се борят да докажат способностите си все още не знаят кои са хората, които ги оценяват. Те контактуват единствено със снимачния екип на изпълнителния продуцент „Глобал филмс”.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !