Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Сесил в "Споделено с Камелия" по ТВ7

отпечатай новината

09.06.2010 09:40 | Видян 13273 пъти

Сесил в

Ной-новата супер-продукция на „ТВ-7” – „Споделено с Камелия”, с основен водещ, поп-фолк изкушението Камелия, която натрупа опит и със скандалното шоу „Голямата уста” по Нова ТВ от миналата година. Един от първите специални гости, поканени в най-новото рейтингово предизвикателство в национален ефир, е тв-водещата, актриса и ПР – Светлана Терзиева – Сесил.

Старта на предаването съвпада с излизането и на най-новия музикален албум и видео на Камелия. Студиото на телевизионното предаване се помещава в една от най-големите зали на град Нови Хан, а публиката, като численост е най-голямата виждана досега в БГ – 100 души! Тв-шоуто ще се излъчва от 16. 30 ч. на 14 юни, всеки делничен ден на седмицата, ще има формата на познатото и хитово вече „Искрено и лично”, но  с много по-голям размах и материални възможности, скандални и атрактивни участници и още много, много изненади.

Интересна подробност е, че участниците в предаването подписват специален „забранителен” договор, който изисква пълна конфеденциалност до момента на излъчване на предаването, което е още един залог за успеха и интереса, който ще предизвика „Споделено с Камелия” по ТВ - 7. Подуценти са фирмата на наскоро родилата Вили Сечкова, позната от „Градски легенди” по „Probg. TV”, която наскоро роди наследник, на бизнесмена Александър Сталийски, един от най-близките приятели и бизнес-партньори на Бойко Борисов. 
Като стилист в предаването се изявява манекенката Теди Велинова. Главен редактор, сценарист и основен идеен вдъхновител на „Споделено с Камелия” е юриста Жоро Игнатов, който 8 години стоеше зад реализацията и успеха  на „Искрено и лично” по bTV.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !