Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Десислава най-накрая осъществи една от мечтите си – направи си телевизия

отпечатай новината

07.06.2010 09:30 | Видян 14600 пъти | Гласували 4

Десислава най-накрая осъществи една от мечтите си – направи си телевизия

Певицата Десислава изненада всички със смелия си ход и направи собствена телевизия. Името на медията е „DS TV” – кръстена на самата нея: „Както Драгана Миркович си има телевизия – DM Sat, така и аз реших да кръстя моята на себе си -  DS” – обясни избора си русата фурия. Тя разкри, че много желание, много труд и точно 8 месеца са били необходими за осъществяването на проекта. „DS TV” се появи в отговор на бойкота на другите музикални канали да излъчват клипове на Деси.

 „ Да направя собствен телевизионен канал бе логично продължение на кариерата ми. За съжаление се оказа, че всяка компания си прави телевизия не за да радва зрителите, а за да върти само собствените си изпълнители. Аз съм една от потърпевшите. Има много изпълнители, които правят качествени неща, но тъй като нямат голям продуцент със собствен канал зад гърба си, те няма как да покажат продукцията си.

Този канал ще е точно за тях. Тази телевизия ще е за тези, които се стараят, работят, правят хубава музика и клипове, и за зрителите, които искат да гледат качествена музика. Няма ограничения в стила музика. Всяка песен, било то поп фолк, поп,  гръцка, сръбска, рап, R&B, хип -хоп – ако тя се харесва и се иска от зрителите – ще я даваме.” – обясни концепцията си Десислава. Музикалният канал стартира тестово на 6-ти юни, но официалното откриване и представяне ще е през месец септември. „В началото телевизията ще излъчва само музика, а на по-късен етап ще има класации, различни музикални и развлекателни предавания.”

 Това е най-младата музикална телевизия – редно е да й дадем шанс и да подкрепим усилията на спонсорите и организаторите, за да дръпне напред и след емоциите от световното по футбол, зрителите да се разтушат с хубава и качествена  музика. „Не си мислете, че е лесно. Вложила съм много труд и средства, и искрено се надявам нещата да потръгнат. Работата не ме плаши и няма де се разсърдя, ако ме залеете с хубави песни и нови клипове” - с усмивка заяви Деси.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !