Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Алисия водеща

отпечатай новината

22.03.2008 09:00 | Видян 18097 пъти | Гласували 2

Алисия водеща

Алисия е в трескава подготовка за понеделник вечер. Красивата певица ще е в нетрадиционното амплоа на водеща, но въпреки това е избрала да изпълни нова песен като реверанс към всички почитатели. „Моите фенове ми се обаждат, получавам мейли постоянно с питането кога ще чуят нещо ново от мен и сега ще ги зарадвам”, споделя Алисия. Песента, която ще изпълни се казва „Едва ли те боли” и е по музика и аранжимент на Теодор Ташев, текстът е на Росен Димитров.
Изпълнителката на хита „Черно кафе” пристига специално от Англия за церемонията на Фен ТВ, като оттам си е набавила и невероятни тоалети за събитието. Алисия ще смени три визии, като за едно от представянията й е заложила на класическа черна рокля. Сексапилната певица обясни, че този тип дреха е една от любимите й. Останалите тоалети ще са в по-топли цветове и всички са на предпочитаните от нея дизайнери.

Чаровната Джина Стоева ще представи новата си песен „Няма да ти мине” на Първите годишни музикални награди на Фен ТВ на 24 март във Военния клуб в столицата. Изпълнителката избра да промотира новото си парче специално на тази дата като поздрав към екипа и всички зрители на музикалната медия. „Няма да ти мине” е завладяваща песен по музика на Ромарио, текст на Росен Димитров и аранжимент на Мишо Бургуджиев.
Джина Стоева прекарва последните дни преди церемонията на Фен ТВ в репетиции със собствения си балет. Атрактивното й изпълнение на сцената ще се допълва от четири момичета и едно момче, които по ефектен начин ще представят танца към песента. В специалната хореография на балета се включва и самата изпълнителка и на сцената ще се слеят танца и песента, за да се получи едно невероятно изпълнение, характерно за топ изпълнителката на Ара мюзик.
Русокосата певица не спира да изненадва и освен с нова песен и танцувалните си умения, тя ще покаже и стилен тоалет на дизайнерката Нина Тодорова. Джина Стоева залага от години на утвърдената моделиерка, като този път облеклото ще е в типичните пролетно-летни цветове: модерното жълто, синьо и зелено. Изпълнителката на хита „Желание” се е спряла на разкошен корсет и феерична пола към него, които стоят идеално на красивото й тяло.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !