Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Елена Паришева и Преслава с нов имидж на силни жени

отпечатай новината

02.06.2010 10:00 | Видян 15563 пъти | Гласували 2

Елена Паришева и Преслава с нов имидж на силни жени

Най-харесваните фолк изпълнителки Преслава и Елена скоро ще стартират нов проект, който обаче все още пазят в тайна. Певицата на годината дълго време се пазеше от съвместни дуети с колежки и залагаше на хитове с мъжката част от Пайнер като Mr King, Илиян, Борис Дали. Причината сигурно можем да открием в песента й Пази се от приятелки. Факт обаче е новото й парче с Елена Паришева Пия за теб, което покори всички класации.

Блондинката набира все по-голяма скорост и днес е една от най-популярните дами на попфолка. Елена всъщност спечели симпатиите на Преслава с парчето си Изгубена. В него я виждаме в ролята на силна жена, оцеляваща в света на мъжете. Оказва се, че и двете павици, които в последно време залагат много на по-агресивния имидж, имат едно виждане за модерната жена, на което се базира и новият им проект.

„Модерната жена трябва да е унисекс“, коментира Елена и допълва: „Тя може да бъде женствена, докато си играе с любимите за силните мъже играчки, например да кара Бентли, да пие уиски Bowmore, да пуши мъжка тънка цигара King… Няма граници за едно модерно работещо момиче, оцеляващо с женственост в мъжкия свят.” 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !