Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Алисия: Валери е още малък, за да стане "Футболист на годината"

отпечатай новината

24.05.2010 18:00 | Видян 16801 пъти

Алисия: Валери е още малък, за да стане

Фолк певицата Алисия, която е половинка на Валери Божинов, даде интервю за  две медии едновременно. Пред Signal.bg и Gong.bg певицата на годината на "Фен ТВ" във видимо добро настроение, отговори на всички въпроси.

"Чувствам се доста по-отговорна. Дори като получих тази награда, една идея се притесних, защото не я очаквах. Исках да я споделя с моите колежки тогава, защото за мен е награда самия факт, че бях попаднала в номинациите. Може благодарение на един единствен фен да съм станала "Певица на годината", но не считам, че другите са по-малко певици" - казва Алисия.

Тя поведе Валери в титлите, но има своето обяснение за пред малкия Валери, ако я попита за това.

"Баща му е по-малък от майка му, така че баща му е още малък, трябва да порасне още малко и тогава ще стане "Футболист на годината". Аз съм каката... за всичко си има ред" - смее се Алисия.

Тя се надява един ден да стъпи и на европейска сцена. "Вече бях на балканска. По стълбичката леко трябва се качва нагоре, не е хубаво да се прескачат стъпала, защото после като паднеш е лошо", обяснява певицата.

На сцената на Балканските музикални награди тя се представи в дует с Флори.

"За мен е гордост, че работя с него" - казва Алисия за дуетната си половинка Флори, който е и композиторът на общата им песен, както и на "Ще се возим ли" и дуетното парче на Емануела и Крум "Нищо не знаеш".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !