Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Стартира уникалния конкурс Мис Мерилин

отпечатай новината

21.05.2010 09:20 | Видян 11703 пъти | Гласували 1

Стартира уникалния конкурс Мис Мерилин

Престижният национален конкурс Мис Мерилин за втора поредна година тръгна на обиколка из страната в издирване на новата българска икона за сексапил. По традиция първата Мис Мерилин бе открита в града под тепетата Пловдив измежду 15 девойки, селектирани след предварителен кастинг. Момичетата представиха своите умения и грация в традиционните три кръга по бански, рокли и тоалети от новата колекция на модна къща Романтика.

В избора на тазгодишната Мерилинка отново се включиха най-известните лица на България. В журито бяха Графа, сексапилната актриса Виолета Марковска, супермоделът Петя Велкова, която наскоро направи бляскаво ревю посветено на модната мания Мерилин, а първа награда на победителката връчи Алисия обявена за Моден идол на България. Елитното жури имаше за цел да  подбере най-сексапилните момичета, напомнящи вечната икона не по визия, а по чар, излъчване и силно присъствие, с които асоциираме звездата от Ниагара.

В претъпканата зала на Новотел Пловдив можеше да бъдат забелязани куп знаменитости. Сред тях с купонджийско настроение се открои фолк дивата Галена, която поздрави момичетата с най-новите си хитове. Всички гостенки на събитието бяха избрали визията на  модерния напоследък Мерилин стил – букли, червено червило, очна линия и много чаровно излъчване.

Тази година кастингът за Мис Мерилин събра стотици момичета от региона на Пловдив. Нито една от участничките нямаше опит на модния подиум, но журито трябваше да открие в тях природния талант, криещ чертите на Мерилин. Освен красота и присъствие, те бяха оценявани и за творчество. Организаторите обещаха във всеки следващ кръг на конкурса да има и още изненади. В рамките на лятото короната и наградата за Мис Мерилин ще имат възможност да грабнат пълнолетни девойки от цялата страна. Следващият регионален тур ще бъде във Велико Търново. Следват Бургас, Варна и Благоевград. Финалът ще се състои по традиция в София, където Мерилинките ще се състезават за националната титла.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !