Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Райна издава юбилеен албум

отпечатай новината

20.05.2010 10:30 | Видян 12091 пъти

Райна издава юбилеен албум

За всички почитатели на автентичното фолклорно звучене, на 1 септември на музикалния пазар ще се появи третият самостоятелен фолклорен албум на Райна. Албумът ще бъде двоен и ще включва 17 песни предимно от македонския край. Поводът този албум да съдържа толкова много песни и да бъде подготвян с толкова много желание и старание, и то толкова дълго време /певицата започна работа по него по време на участието си във "VIP Dance"/, съвсем не е случаен.

Той ще бъде юбилеен, тъй като излизането му ще съвпадне с отбелязването на 10 години на музикалната сцена за певицата. Четири от включените в албума песни вече са познати на аудиторията - това са "Седнала мома", "Майка Марийка думаше", "Стамена" и дуетът с един от най-красивите македонски гласове Малин Домозетски, "Тежка беше нашата разделба".

Райна споделя, че с нетърпение очаква хубавото време отново да се върне, тъй като планира да заснеме телевизионни версии и на останалите песни от албума, с които да зарадва многобройните си фенове. Певицата е направила много добър и прецизен подбор на песните, включени в албума, като изрично е предпочела те да не са толкова популярни на масовата аудитория.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !