Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Алисия в дует с албански топ изпълнител

отпечатай новината

19.05.2010 14:45 | Видян 13926 пъти

Алисия в дует с албански топ изпълнител

Топ изпълнителката на “Ара мюзик” Алисия, реализира първият си дует с мъж. Нейният дуетен партньор е хитовият изпълнител и композитор от Албания – Флори Мумайези.
Песента им се казва “Не е краят”, като в нея се пее както на български, така и на албански. Интересно е пеенето на български на Флори, което звучи на припева.

Премиерата на “Не е краят” беше на Балканските музикални награди, където пред хилядите зрители на площада и милионите пред телевизионния екран Алисия и Флори представиха прочувствено нежната и любовна песен. Алисия е изключително атрактивна жена и певица, затова съм горд от общия ни дует!”, разкри Флори.

Флори представляваше Албания на Балканските музикални награди в конкурсната програма, като се нареди на второ място в крайното класиране за “Песен на Балканите за 2009г.”. Само две точки по-малко събра албанецът от победителя Желко Йоксимович. Интересен факт е, че именно Флори е авторът на безспорния български хит на Емануела и Крум – “Нищо не знаеш”, който пък зае четвърто място в класирането.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !