Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анелия с нов хит преди турнето

отпечатай новината

19.05.2010 12:30 | Видян 13558 пъти | Гласували 4

Анелия с нов хит преди турнето

Анелия сподели в ефира на радио "Сигнал плюс", че смята да пусне ново парче преди турнето на телевизия "Планета". Певицата добави, че тази година има намерение да пусне по-малко песни.

"До края на годината феновете ще видят много малко проекти от мен. Може би два или три. Поне това е моята цел. За мен е много важно тази година да пусна добре прецезирано моите проекти" - споделя Анелия.

"Може да има един бонус за лятото, който е много интересен, но преди това искам да пусна песента, с която ще стартирам лятното турне. За мен е важно този проект да ми е добър и най-вече близък до хората. Песента е хубава според мен и се надявам да се хареса от феновете. Тя е с попфолк звучене и има силна емоция в нея" - казва певицата.

"Със сигурност след време ще има и нещо с Илиян, но ще наблегна най-вече на моите си проекти. Ако се получи нещо толкова силно и толкова добро, естествено няма да спирам песента. Имам схема за работа, но е трудно да изпълниш дългосрочните си планове, така че ако има нещо да става ще стане" - заяви Анелия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !