Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Теодора празнува имен ден

отпечатай новината

17.03.2008 17:13 | Видян 6489 пъти | Гласували 2

Теодора празнува имен ден

Талантливата изпълнителка на Диапазон Рекърдс – Теодора отпразнува именния си ден в компанията на своя колега Тони Стораро.

Всяка година на Тодоровден синеоката красавица отбелязва празника в шумна компания. И този път не изневери на традицията. „Аз съм горда с името, което нося, затова не съм и помисляла да го сменям с друго като артистичен псевдоним. Теодора означава „дар от Бога” и аз така приемам всичко, което имам, което ми се случва и което трябва да правя” – сподели гласовитата бургазлийка.

Тази година купонът, организиран от Теодора беше в клуб „Амор”, където нейният колега Тони Стораро имаше участие. Както може да се предположи, партито беше на ниво и продължи до сутринта.
Тони Стораро пя на живо повече от час и половина, без да направи нито една пауза. Хитовете „2, 3, 4”, „Не заслужавам”, „Грешница”, „Ти от рая ли дойде” и много други звучаха специално като поздрав за колежката му Теодора и разбира се, за всички присъстващи в клуба. Сцената не можа да побере всички желаещи да разкършат снага в ритъма на Големия Тони. Със своите професионални изпълнения той за пореден път доказа, че напълно заслужава прозвището Човека – глас.

Теодора беше много стилна и красива както винаги, облечена в „малка черна рокля”. Чаровницата устоя на изкушението да грабне микрофона и да запее заедно с Тони Стораро, защото, както самата тя каза: „Посветила съм тази вечер на танците”. На дансинга й партнираха момичетата от балет „Фиоре”, с които хитовата изпълнителка клипира парчето „Шумно ли го правя”. 

„Радвам се, че отпразнувах именния си ден в компанията на Тони Стораро. Той е голям купонджия и един от колегите ми, които най-много уважавам. Имах нужда да поразпусна малко и да се отдам на веселие ” – сподели Теодора. Само преди седмица тя клипира и най-новото си парче „SEX”, чието видео вече се върти в ефира на Фен ТВ. Провокативната песен и клипа й са повод за разпалването на горещи страсти не само у феновете на Теодора, но на всеки, който ги чуе… и види

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !