Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Алисия със сюжетен клип на “Твърде грубо”

отпечатай новината

11.05.2010 14:30 | Видян 17181 пъти | Гласували 2

Алисия със сюжетен клип на “Твърде грубо”

“Твърде грубо” е последният видеоклип на топ изпълнителката на “Ара мюзик” – Алисия, който вече се излъчва в ефира на Фен ТВ. Вярна на неотменното си правило да изненадва винаги с нещо различно и да ни поднася стилна визия, певицата и този път предлага на попфолк феновете интересно решение за клип.

В лентата на видеото се разказва класическата история за изневярата: мъж изневерява на съпругата си. Сюжетът обаче освен традиционното поднасяне на историята чрез музика, включва и няколко силни диалога без музикален фон. Този похват не само засилва внушението, но и прави видеото различно и увлекателно. В тези диалози виждаме и актьорска игра от страна на Алисия.

Хубавото е, че феновете на Алисия възприемат този експеримент положително. От няколко дни видеоклипът е сред най-гледаните в сайта vbox7.com и сред най-коментираните във форумите.

За “Твърде грубо” изпълнителката на “Ара мюзик” се доверява на нов режисьорски екип начело с Петър Петров. Музиката и аранжиментът са на Оцко, а текстът е на тандема Антония Иванова и Зорница Михайлова.

Междувременно Алисия е в трескава подготовка за представянето си на Първите балкански музикални награди, които ще се проведат на 16 май от 21,00 ч. на площад “Александър I”. Нейният видеоклип “Ще се возим ли” ще се бори за приза “Видеоклип на Балканите за 2009г.”, а самата Алисия ще излезе на сцената, за да поздрави присъстващите с песен, която още пази в тайна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !