Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Десислава: „Аз като видя микрофон и винаги започвам да пея”

отпечатай новината

11.05.2010 13:20 | Видян 3615 пъти

Десислава: „Аз като видя микрофон и винаги започвам да пея”

За певицата Десислава бе първата част на новия мини-сериал на „Здравей България” по Нова телевизия. В сутрешния блок на медията са направили 4-5-минутни клипчета за 5 успели българки. Десислава сподели кои са малките удоволствия, с които релаксира.

„Най-най-любимото нещо, чрез което релаксирам и ме зарежда, е масажът. Фен съм на класическия масаж, а още по-добре ако е на 4 ръце” – сподели певицата. Тя определено предпочита масажът да се прави от мъж, защото „мъжете са с по-яки ръце, а и е по-приятно”.
Във видеото Деси се подложи на класически тонизиращ масаж, направен от филипинка. Освен това разказа, че от време на време се подлага на шоколадова терапия, а за превъзмогване на умората – масаж с вулканични камъни. „Този малко по-необичаен масаж освен че носи удоволствие и отпуска, подобрява кръвообращението и лимфния поток, регулира кръвното налягане”-разясни Десислава. Когато няма време за фитнес, талантливата певица поддържа фигурата си с упражнения с гирички от по 3 кг всяка и си е купила въже, с което прави 3 серии по 30. Деси е пословична със слабостта си към продукти за тяло. На тоалетката й има над 70 броя лосиони и млека за тяло с различно предназначение и аромати.

За маникюр русата певица предпочита къс, изчистен маникюр, без декорации. Любимият й цвят е малиново червено. Видеото за Десислава завърши с изпяването на песен и с пояснението, че тя не е много по празните приказки, а като види микрофон, веднага запява.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !