Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ясновидци в ефира

отпечатай новината

14.03.2008 15:14 | Видян 14397 пъти | Гласували 14

Ясновидци в ефира

Вече са избрани участниците в най-новото риалити по bTV – “Ясновидци”

Снимките на най-новото риалити на bTV „Ясновидци” вече текат с пълна сила, след като изпълнителните продуценти от „Глобал филмс” избраха 10-те участници в предаването.

Стартът на шоуто е на 25 март, вторник, от 20:30 часа. Оттогава нататък, всеки вторник в продължение на 10 седмици зрителите ще наблюдават битката на кандидатите за топ-ясновидец на България.

През изминалите дни десетимата избрани ясновидци, заедно с екип от 30 души от “Глобал филмс”, обиколиха България. В рамките на една седмица те посетиха няколко града, както и малко село, близо до морето, което крие зловеща тайна. Любопитно е, че дни преди заминаването голяма част от Ясновидците съвсем точно са познали какви места ще посетят.

Вече е неписано правило членовете на екипа да не задават на ясновидците въпроси за личния си живот, след като един от тях преживял стреса да му предрекат инцидент и малко след това катастрофирал. Дали ясновидецът наистина е видял бъдещето, или човекът просто се е стресирал от чутото – това ще стане ясно съвсем скоро по bTV.

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !