Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Джон Кехоу се среща с Алисия

отпечатай новината

21.04.2010 16:00 | Видян 13158 пъти

Джон Кехоу се среща с Алисия

Тази вечер в Шоуто на Иван & Андрей ще гостува предизвикателната фолк певица Алисия. Дамата с карамеления глас, обявена за певица на годината на Фен ТВ за първи път ще представи новата си песен Твърде грубо пред зрителите на вечерното шоу на Иван & Андрей!
Специалният гост на вечерта ще бъде и канадецът Джон Кехоу. Той е авторът, написал световният бест-селър „Подсъзнанието може всичко”, с рекорден тираж за България от 240 000 екземпляра. Тъй като „Подсъзнанието може всичко” е най-продаваната в България книга и позитивното мислене има стотици хиляди почитатели, той ще изненсе двудневен семинар, базиран на методите, които разработва и преподава през последните 30 години. За първи път Джон Кехоу ще има възможността да засегне и теми, които досега не са били покривани в книгите му. С помощта на позитивната терапия на господин Кехоу ще разберем всичко ли може подсъзнанието на двамата водещи Иван и Андрей!

Вчера вечерта в Шоуто на Иван & Андрей гостува една жена, която пожела четири месеца след арестуването на съпруга й Митко Лебешков да разкаже, какво точно се е случило. На 22 декември 2009 г. МВР провежда втората голяма акция „Наглите 2” и според съпругата Христина Иванчева баретите са се отнесли брутално с нейното семейство. В студито бе и 12-годишният й син Добри, който също е свидетел на ареста. Христина се престраши да говори публично, тъй като е възприела случилото се като кауза. Според нея от тези операции ефективност има само тогава, когато има реални присъди. „Всичко останало е просто показност!” – добави тя. Христина разказа още, че по време на ареста баретите са нарушили не едно от техните човешки права. Първо, полицайте не са се легитимирали, което е дало основание на съпруга й да ги помисли за престъпници. Митко инстинкивно, за да се предпази е бутнал вратата, а баретите са нахлули, пребили са го и са насочили светлина и оръжие срещу съпругата и децата му. Възмутителният разказ на потърпевшата продължи с това, че е трябвало да кърми невръстното си бебе пред десет въоръжени командоса, а тяхното 12-годишно момче било изведено от дома си като престъпник – босо и с вдигнати зад главата ръца, бутано от полицайте. Христина смята, че трябва да има специален сигнал, който да обозначава органите на реда, за да бъдат разпознавани. В противен случай хората винаги могат да ги помислят за престъпници. Тя категорично отрече съпругът й да е оказал съпротива и направи заключението, че „хората, които правят тези арести, не са добросъветни”. Шест деца са станали свидетели на полицейска бруталност, а мъжът й няма богато криминално минало. Има само наложена глоба за притежание на алкохол и цигари без бандерол на стойност 1 800 000 лв. Според нея случилото се не е цивилизовано и не е човешко! 
Иван и Андрей отново влязоха в ролята си на водещи на Сблъсък. Този път титаничният спор се развихри по темата „За или против забраната за тютюнопушене на обществени места”. На ринга един срещу друг застанаха депутатът от Синята коалиция Асен Агов, бранещ горещо територията на страстните пушачи, и неговият опонент – депутатът от ДПС и почитател на чистия въздух и свежия дъх Лютви Местан. Сблъсъкът бе открит от г-н Местан, който обясни, че на пушачите им е много по-лесно да пушат и затова го правят. Цигарата еволюционно е по-късно явление. Първоначално е съществувала друга форма на задоволяване на жаждата за тютюн – дъвченето на тютюн. Според него тази форма е много по-безвредна за околните. Това разгневи синия депутат и той определи забраната за тютюнопушенето като страхотно лицемерие, тъй като не е съобразена с неговите нужди, а той плаща солен акциз за удоволствието си. Г-н Местан от своя страна го контрира с аксиомата, че „правата на пушачите приключват там, където започват правата на непушачите.” Депутатът от ДПС сподели още, че забраната за тютюнопушенето не е признак за европеизацията на страната ни. Синият депутат Агов пък сподели, че най-много се бои от тези, които са спрели да пушат.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !