Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алисия и Тони Стораро са отличниците на Фен ТВ

отпечатай новината

14.04.2010 17:15 | Видян 13159 пъти

Алисия и Тони Стораро са отличниците на Фен ТВ

Алисия, Тони Стораро, Аксиния и Графа грабнаха статуетките за певци на 2009 година в поп и поп фолка на третите годишни музикални награди на Фен ТВ. Галя и Емануела пък получиха признанието за хит на 2009 г., съответно с песните 3 минути до шоу и Късам ти нервите.
В една от най-важните категории, тази за дебют, без конкуренция бяха Маги Джанаварова и Дилън. Силната година на Маги й донесе още две статуетки – за албум и за хит на дует/група за Светът е мой с Миро. В същата категория в попфолка съвсем заслужено признанието отиде при Емануела и Крум и техния дует Нищо не знаеш. Това е песента, която се задържа най-дълго на първо място в различните музикални класации.  
Радостина Паньова и Володя Стоянов станаха отличниците във фолклора, а Румяна Попова спечели наградите за песен и албум.
Церемонията се състоя под купола на цирк Балкански, като зрителите видяха наживо над 20 от звездите на популярната българска музика. Водещата, лейтенант Албена Михова, залови в акция „Паламуд” най-актуалните имена в трите български жанра и ги представи на сцената пред ентусиазираната публика. На церемонията бяха направени впечатляващи премиери на песни, които със сигурност ще се борят за първите места на наградите на Фен ТВ през следващата година.
Нели Рангелова и Радостина Паньова поднесоха интресен етно проект – Сто години правила, който предизвика аплодисменти с нестандартно звучене и оригинално представяне на сцената. Заявка за хит през следващите месеци направи и Азис с песента „Боли”, като звездата се представи отново с атрактивна визия по време на изпълнението. Софи Маринова и Устата също изпяха премиерно дуета си Любов ли бе. Овациите на публиката приеха и новия тандем – Ивена и Теньо Гогов, които представиха динамичното парче Трима музиканти. По време на изпълнението им влезе в обръщение и нова банкнота с техния лик.
Най-прогресиращият изпълнител в попфолка Крум отново блесна, този път с нестандартна пиратска хореография към хита си „Да свършим”. На сцената до него бе тандемът от ВИП денс Симона Пейчева и станалият баща за шести път преди броени дни – Алфредо Торес.
Зрителите в цирк Балкански аплодираха и ремикса на Оставяш следи на Графа, парчето, което влезе и в европейските класации.
Дебютантките Дебора и Кристияна пък предложиха на зрителите каубойско шоу, в което преплетоха духа на запада и съвремена еротика. С нестандартна визия и ново парче се представи и Ерик. Изпълнителят бе пременен в дрехи на култовия дизайнер Алекзандър Макуин, а прическата му бе характерна за раста обществото.   
Финалът бе за Тони Стораро, който направи 15-минутен микс с най-големите си хитове и изправи на крака публиката, които дадоха своята оценка – отличен 6! 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !