Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Преслава вози Гала в трабант

отпечатай новината

07.04.2010 10:45 | Видян 15206 пъти | Гласували 1

Преслава вози Гала в трабант

Преслава и Гала направиха едно кръгче около Нова телевизия в трабантче. Това беше суперизненадата, която водещата "На кафе" беше подготвила за своята гостенка вчера, пише в. Стандарт. Тъй като бащата на Преси колекционирал ретро автомобили, тя и сестра й много обичали да се возят в тях.

Затова пред студиото на Гала фолк звездата бе посрещната от ретро трабантче. Тя веднага го яхна и дори даде доста газ, докато обикаляше телевизията.

После неколкократната носителка на приза певица на годината в жанра призна, че все още е сама в живота. Тя предпочита да се връща у дома с любим мъж, а не само с поредната награда.

"Талантът на майка ми се преражда в мен, тъй като не е имала възможност да пее професионално. Когато била малка, дочуват гласа й и предлагат да учи в музикалното училище в Котел. Но дядо ми не позволил. След това се омъжва за баща ми. После пък той не й дал да пее. Тя ми е казвала, че всяка вечер е проронвала по една сълза и се е молела да има дъщеря, която да може да пее. И сега има две певици. Сестра ми Ивелина също е гласовита от малка", изповяда се Преслава пред чаровната водеща на Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !