Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Оуз от Листопад идва на море в България?

отпечатай новината

27.03.2010 09:00 | Видян 13404 пъти | Гласували 3

Оуз от Листопад идва на море в България?

Един от най-актуалните турски актьори Толга Карел, който играе ролята на Оуз в сериала Листопад, може да се появи у нас това лято. В интервю за популярен светски сайт той заявява, че вече планира лятната си почивка. През август актьора ще има дълъг период за отдих, тъй като по това време приключват снимките на нова сапунена сага, в която той има централна роля.

На въпрос на репортер къде е избрал да релаксира, той отговаря, че все още се колебае между Испания или България. Специално за нашето Черноморие, Толга бил информиран от свои приятели, че ако избере нашата страна, ще му излезе доста изгодно от финансова гледна точка. Както не веднъж в СЛАВА сме писали, плейбоя е почитател на нощния живот, така че спокойно може да избере курорт като Слънчев Бряг, където по време на активния туристически сезон, деня и нощта почти са се сляли в едно. Турската тв звезда планува да пътува с цяла тумба приятели, с които да си спретнат щури купони.

Остава ни само да видим дали актьора наистина ще се плицика по родните плажове за радост на многобройните си български фенки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !