Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Галена: Всички дупки са ми запълнени, без ушите

отпечатай новината

20.03.2010 09:00 | Видян 19662 пъти | Гласували 1

Галена: Всички дупки са ми запълнени, без ушите

Всички си спомняме как стартира звездната кариера на фолк певицата Галена. Със секс скандал! Може да се каже, че преди няколко години именно тя въведе домашното порно като пиар трик за добиване на известност. Въпреки че красивата брюнетка дълго отрича сама да си е пускала клипа в интернет. Последва рязък обрат в поведението й пред обществото, който условно може да наречем „укротяване на опърничавата“ - след като достигна върха на своята популярност, изпълнителката се кротна, започна сериозна връзка с търновския вафлен бос Галин, стана майка на детето му.

Въобще от Кралицата на скандала Галена изведнъж се превърна в примерна жена, която държи на семейството и работата си. Всичко това е прекрасно и заслужава адмирации. Но темпераментът си е темперамент и понякога се случва човек да му отпусне края, колкото и сериозен да е в действителност. Неотдавна човек на СЛАВА бе в известен столичен чалга клуб, където участие имаше Галена. Между изпълненията, поздравите и подвиквания като Ааайде!, типични за репертоара на чалгаджийките, пайнерката пуснала и няколко доста мръснишки и цветущи лафа. Единият бил: „Всички дупки са ми запълнени, без ушите!“ А другият: „С Азис много обичаме да се щипем по пъпките!“

Явно в кръчмарския живот навлиза нов, още по-разкрепостен език, който е на път съвсем да разврати подражаващите на фолк звездите тийнейджъри.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !