Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Българка бе обявена за най-красивата жена на хилядолетието

отпечатай новината

04.03.2010 11:30 | Видян 7012 пъти

Българка бе обявена за най-красивата жена на хилядолетието

Лазарина Стефанова грабна короната „Seniora Belleza Millenium“ 2010 на конкурса за омъжени дами, който се проведе в Санто Доминго и беше обявена за най-красива жена на хилядолетието.
Лазарина, която е „Мисис България Свят“ 2009  се бори за короната с красавици от 36 страни от 5 континента. Да стане Missis Millenium е най-голямата победа за българка на международния конкурс досега, коментираха организаторите.

Короната й бе предадена от миналогодишната победителка от Доминикана, чиято страна бе домакин на конкурса.
"Много се стреснах от голямата конкуренция – призна след пристигането си у нас Лазарина Стефанова и разказа: Фаворитка ми беше дамата от Пуерто Рико, невероятно красиви бяха и представителките на Ямайка,САЩ и Русия. Всички бяха пристигнали с цели екипи гримьори, стилисти, фризьори. Беше внушително", разказва тя.

Лично организаторът на конкурса – г-н Джасол Кабрал останал силно впечатлен от нашето момиче и я покани на едноседмична почивка  в Доминиканската република.
Тя обаче беше нетърпелива да сподели радостта от голямата победа с близки и приятели в България, затова реши да се възползва от наградата си по-късно. Въпреки това новата Missis Millenium се върна с 2  денонощия по-късно от предвиденото.  Самолетът й от Санто Домонго излетя с близо 13 часа закъснение. Проблем се е оказа лошото време в Европа и ураганът по крайбрежието на Франция и Испания.

Все пак Лазарина Стефанова кацна на родна земя късно през нощта и веднага сподели първите си впечатления от конкурса.
Във всеки от седемте дни на конкурсната програма, финалистките започвали репетиции още в 9 часа сутринта и почти през целия ден упражнявали хореографията. Най-важното, на което държало журито, била дисциплината и неизменната усмивка.Всяка участничка била подложена и на половинчасов индивидуален разпит.

Накрая, всяка вечер завършвала с някакво състезание – за талант, елегантност, фешън шоу, карнавал. Тук нашето момиче отново блеснало и спечелило приза за най-елегантната участничка в конкурса.
Най-тежко за Лазарина било посещението във дома за стари хора В Санто Доминго.

Иначе плажовете и слънцето били в изобилие, а от малкото, което видяла, Лазарина е сигурна, че това е една фантастична страна. Още повече, че конкурсът в Доминиканската Република съвпадна с националния празник на страната, което добави още много емоции и възможност да видят пищните тържества, характерни за Латинска Америка. Силно впечатление направил на Лазарина паметникът на Христофор Колумб и манастирът, в който е живял, както и навиването на прочутите доминикански пури, които момичетата гледали в естествени условия.

Лазарина си обеща да направи всичко възможно да се върне в Доминиканската Република и лично да предаде короната на следващата победителка догодина.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !