Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Наградите на Планета – яко гафове и скука!

отпечатай новината

25.02.2010 10:00 | Видян 29169 пъти | Гласували 4

Наградите на Планета – яко гафове и скука!

Миналата вечер в Първа зала на НДК бяха раздадени наградите на тв Планета за 2009 година. Много хора както пред малкия екран, така и от присъстващите на живо бяха тотално разочаровани от церемонията.

Първо, водещите Наско Михайлов и Елена Паришева не се справиха с импровизациите, което пролича по липсата на смях в залата на шегите им. Галена, която бе извикана да връчи наградата за най-проспериращ изпълнител, съобщи името на Андреа преди да бъдат изброени останалите й конкуренти в категорията. Друг гаф бе с изказването на Есил Дюран, която грубо прекъснаха. Най-потресаващо бе когато липсата на Глория, която спечели приза за успешен изпълнител през последните 15 години, подробно се обясни от човек на Планета с това, че баща й получил инфаркт, а тя му спасила живота, като го транспортирала до болницата. Можеше отсъствието й да се извини с това, че е имала сериозни семейни проблеми, а не да се разказва надълго и широко личната драма на звездата.

Общо-взето последните 10 минути от трите часа бяха най-интересни. След 16 години в Пайнер Милко Калайджиев спечели първата си награда – песен на годината с парчето му За да те забравя, за което писахме, че е гръцки кавър. Преслава за четвърти път стана певица на годината, а певец - Илиян.

Повече снимки от въпросното събитие може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !