Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Кожна болест заплашва Алисия?

отпечатай новината

07.03.2008 15:11 | Видян 43189 пъти | Гласували 1

Кожна болест заплашва Алисия?

Алисия е предразположена към кожни проблеми, пролича при последните й публични появи. Някои от тези проблеми, дори в момента да изглеждат дреболия, могат да се окажат твърде сериозни, ако не вземе спешни мерки. И най-коварната болест започва с нищо и никакви симптоми.

“Петната, които са се появили в лявата част на лицето й, не са шега работа, а са първите признаци за опасност”, консултира СЛАВА известна козметичка. “Препоръчвам незабавно да посети дерматолог. Както е известно, всяко заболяване, би могло да бъде излекувано много по-лесно, ако се открие навреме. Затова и медицинската намеса в случая би била от голяма полза”, продължава експертката.
Известно е също, че мнозина у нас, а в това число и фолкзвездите, хич, ама хич не обичат да ходят на лекар, дори да е козметик. Липсва им и основна култура на поддържане. Малцина са онези, които въпреки мръсния въздух, многобройните вредни изпарения и все по-влошаващата се по качество храна, имат хубава кожа. Всеки проблем има решение, стига да се атакува в точния момент.

Звездите имат достъп до всякакви специализирани клиники, нямат финансови грижи, но въпреки това правят същата грешка като останалите и се отнасят небрежно към жизненоважни проблеми. Предпочитат да харчат парите си за дрехи, коли, бижута и всякакви други глезотийки, но не и за здравна консултация. Надяват се, че ще мине от само себе си, а това, за съжаление, невинаги се случва.

Ако проблемите при половинката на Валери Божинов се задълбочат, една от причините ще бъде небрежност. А половин час намерено време, дори да се наложи неколкократно да се намери дупка в натоварения график, може да предотврати твърде сериозни неприятности.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !