Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Коцето се превърна в секси гангстер

отпечатай новината

22.02.2010 09:00 | Видян 11660 пъти | Гласували 3

Коцето се превърна в секси гангстер

„Дай на момичето малко да си дръпне, от купона ми нека да глътне” е най-актуалната фраза, с която от месец всички пичове свалят готини мацки по барове и дискотеки. Култовата реплика от най-чакания в музикалната история видеоклип към песента Mr King се завъртя за дни и стана известен в цяла България.
Вече е налице и видеото на Mr King, за което всички дискутират, че ще е върха. Кадрите и ефектите определено са достойни за световната музикална сцена. Зад тях стои най-бистрият и продуктивен ум в продукцията на видеоклипове у нас и в чужбина – Сашо Моллов, който е любимият продуцент на родните ни поп изпълнители. Неговата МТV школа си личи от кадрите, които имат силно западно излъчване. В него участват 4 интернационални сексапилни жени, които символизират силата на мъжете тип MR King над всички жени не само у нас, но и по света. Истината е, че и силата на красивите жени не е за подценяване. Самият Mr King не устоял на гледката от четирите голи хубавици в чисто новото му джакузи и се хвърлил с дрехите при тях. Моллов имал идея сцената, макар и извън сценария, да влезе в клипа, но преценил, че някои от кадрите са доста интимни и е по-добре да се изрежат.
Самото джакузи е най-новата придобивка на Коцето, който откакто бе провъзгласен за Mr King се старае и да живее като такъв. Ваната е позната като „Ролс Ройса” на джакузитата и е била монтирана от екип от над 12 души в продължение на няколко часа. Тя обаче е само част от декорите на клипа. В него можем да видим истински кралски трон на близо 150 години, както и уникалния за България поръчков модел мотор Suzuki Boulevard. 
На въпроса „защо” Mr King Константин отговаря – „Парчето е хит и искам феновете да очакват клипа с нетърпение, защото такъв не са виждали!”
"Кадрите определено ще бият повечето от световните хитове, а ефектите и сюжетите са направени по последните тенденции в бранша", коментира Моллов.
За един от кадрите са използвани специални димни ефекти, които тепърва започват да се използват в американското кино. Такива са големите кубове лед с добавки, замразени при специална технология до минус 180 градуса. При досег с вода те пускат богата пара. По време на снимките при температура навън от минус 13 градуса, вътре горещото полуголо тяло на „Мис България Вселена 2009” Елица Любенова се къпе в топла пара, а меката струя вода пада бавно по всички нейни извивки … истинска еротика и красота!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !