Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ДесиСлава: Младите не трябва сляпо да ни подражават

отпечатай новината

15.02.2010 18:00 | Видян 28130 пъти | Гласували 3

ДесиСлава: Младите не трябва сляпо да ни подражават

"Аз много добре знам, че както музиката, така и визията влияе на младите. Хубаво е да се научат да правят разлика как трябва да изглежда един човек на сцената, и как в ежедневието си" - коментира ДесиСлава в интервю за онлайн рубриката "Fire news" на Янис Бърдарски

"Проблемът явно е, че те искат да направят впечатление. Младите попиват, защото се стараят да бъдат забелязани.
В Гърция посетих концерти на две техни звезди. Едната беше със силикон, супер къса пола, чизми и дълга руса коса - абсолютно разкрепостен имидж. Направи страхотно шоу, но не забелязах жените в заведението да са облечени като нея. Тя е изпълнител, артист - трябва да е блестяща, различна и интересна. Това е проблема на младите. Всяко второ момиче иска да изглежда като фолк певица.
На сцената може да съм провокативна, но в ежедневието си ходя много семпло облечена. Нещата трябва да се разграничават. Сцената е съвсем различна от ежедневието.

Друг проблем е, че в България всеки си мисли, че може да е шеф, че може да е звезда. При много млади го има проблемът, че момичета стават певици, за да се видят по телевизията. Едно показване по телевизията не значи, че си звезда. Всеки си мисли, че може и разбира от всичко. Поколението просто е много материално, заслепено от славата, прекалено неосъзнато. Всичко е изкривено. Разбира се това е моето мнение. Всеки има право на интерпретация" - споделя певицата, която наскоро стана официалното лице на колекцията на DZ за 2010-а.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !