Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Плувкини палуваха с Тони Стораро на Свети Валентин в Night Flight

отпечатай новината

15.02.2010 13:00 | Видян 11019 пъти

Плувкини палуваха с Тони Стораро на Свети Валентин в Night Flight

Тони Стораро се оказа не просто любимец на жените, той бе неустоим за десетина грации и то на връх празника на влюбените в клуб Night Flight.  Момичетата от националния отбор по синхронно плуване предпочетоха да палуват в компанията на изпълнителя на хита „Отличен 6“,  който пък като истински кавалер обърна внимание на всяка от красавиците, а те танцуваха и пяха с него, като за златен медал. Съпругата на Тони също бе в клуба, но вместо  да ревнува, тя се забавлява в компания с приятели.

Сред влюбените гости бяха и две от футболните легенди на България – Георги Илиев – Майкъла със съпругата си и Чавдар Цветков.

В кратката пауза между изпълненията на Стораро и оркестъра на клуба, „ангелът“ на Night Flight изненада влюбените с нов въздушен танц и по традиция разля на купонджиите пенливо шампанско.        

Романтичното парти на 14 февурари не бе краят, а началото на любовните празници в Night Flight. На 16 февруари Галена ще изненада гостите с ново шоу, а ден след това, на 17- и, Преслава ще накара всички  да дишат по-трудно от буйния купон, който се е заканила да заформи.         

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !