ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Майката на Благо Георгиев: Изненадах се, че остави Христина

отпечатай новината

05.02.2010 16:00 | Видян 10908 пъти

Майката на Благо Георгиев: Изненадах се, че остави Христина

Майката на футболния национал Благой Георгиев, който вече е и капитан на руския отбор "Терек", се кълне, че се е зарекла никога да не се бърка в личния живот на сина си, нито пък в живота на брат му Северин, за да не я обвиняват после нея. "Ако ще циганка да си изберат, приемам я, само да са щастливи", каза тя пред в. "168 часа".
Румяна Георгиева твърди, че е била много изненадана от раздялата на Благо с годеницата му Христина, която чака дете от него и от връзката, която синът й има сега с попфолк певицата Лияна.
"С голямо нетърпение чакам внучето. То ще е момиченце и много се вълнувам. Имам двама сина, винаги съм искала дъщеря... Искам да гледам бебето на Благой", споделя г-жа Георгиева.
Тя разказва, че още от малък синът й е много набожен. Като ученик в четвърти клас с месеци спестява пари от закуските си. Накрая купува голям кръст за семейната къща в Суходол и не тръгва никъде без Библия.
Румяна разказва още, че Благой е много близък с Бербатов и Валери Божинов и че тримата често си разменят модни съвети. Благо е известен с честите експерименти с външния си вид и се слави като най-суетния роден футболист. "Метнал се е на мен. Много обича хубавите дрехи, както и да експериментира с прическите си", споделя г-жа Георгиева.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !