Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Азис държал Боби под ключ

отпечатай новината

30.01.2010 09:00 | Видян 11472 пъти

Азис държал Боби под ключ

Азис се завърна отново към сканда с новото си парче след спирането на телевизионното му шоу. Освен това кризата не подмина и него. Както СЛАВА първа писа, Кралят на попфолка остана без участие на Нова година, също като Лили Иванова.

Интересно е обаче какво се случва с личния му живот. Факт е, че ние го следим под лупа и неведнъж сме ви разказвали за драмите, които Васко изживява.

При гостуването си в Шоуто на Иван и Андрей костинбродският славей загадъчно призна:  “Сам съм...”, което означава, че е скъсал със своя интимен партньор Боби. Истината обаче май е съвсем друга. Азис наистина е сам, но на публични места. Той продължава да живее, но не и да движи в обществото с Богдан, научихме от близки до двойката хора. Дотук разказано – не намираме нещо супершокиращо в техните взаимоотношения. Азис неведнъж е споделял пред свои близки, че няма да повтори грешката си с Китаеца, когото направи известен. Ако върнем лентата назад, ще си спомним, че с него държанието му бе доста по-демократично и в отношенията им нямаше ограничения. От началото на връзката си с Боби той е решил да го държи на дистанция от шоусредите, за да избегне евентуални спекулации. Зад тези превантивни мерки обаче се крие голяма драма. Говори се, че Азис не само че не показвал половинката си пред медиите, но я е изолирал от всичко и всички. Той буквално е затворил в “златна клетка” гаджето си и категорично му е забранил да общува с външния свят, носи мълвата. Държал под контрол комуникациите му - никой нямал право да му звъни по телефона, да го кани на срещи, а да го пусне на дискотека и дума не можело да става, разправят още запознати. Преди връзката му със звездата всички познаваха Боби като нощна птица, която “затваряше” клубовете. Ако се вярва на горните твърдения на запознати, днес той се оказва истински арестант.

Левентът общувал с определен кръг от 3-4 приятели, които първо Азис одобрил, шушукат злите езици. Веднъж красавецът изпуснал нервите си и дори обмислял да напусне семейното гнездо. Дали ще предприеме обаче нещо конкретно, за да освободи, не се наемаме да коментираме. Остава ни само да следим как ще продължи сагата, която си е като епизод от турски сериал. Между другото фолк идолът сам призна в Станция Нова, че следи всички турски сериали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !