Възход на Бг киното! Уроците на Блага...

Филмът на Стефан Командарев Уроците на Блага тръгва по...

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Бойко Борисов и Румяна Желева въвлечени в грандиозен рап скандал

отпечатай новината

26.01.2010 09:00 | Видян 7292 пъти

Бойко Борисов и Румяна Желева въвлечени в грандиозен рап скандал

Бойко Борисов, Румяна Желева, Сергей Станишев и други актуални герои от ежедневието ни са възпети в най-новата песен на Румънеца и Енчев - „Данък любов”. Парчето е записано в отговор на предизвиканата от рапъра менте Цеко Сифоня война. В песента е отделено и подобаващо внимание на „Котараците”, Красьо Черния, данъчните проверки, ипотечните кредити, пиратската музика, АЕЦ Белене и други горещи теми от новинарските емисии.

Рап войната у нас придоби нови измерения, след като в началото на миналата седмица, новоизлюпеният хип-хопър предизвика грандиозен конфликт по време на „Шоуто на Слави - Стани поп фолк звезда”. Тогава Румънеца и Енчев представиха едно от най-обещаващите парчета в надпреварата – „Дилема” и с блестящото си изпълнение предизвикаха гнева на Цеко Сифоня, който на следващия ден открито им обяви война. Рап дуетът прие хвърлената ръкавица и в рамките на няколко дни подготви своя отговор – парчето „Данък любов”.  

Истински сблъсък ще се развихри в „Шоуто на Слави”, когато атрактивният дует ще се изправи срещу представителя на селския рап, който има много последователи и това го прави изключително опасен. Провокативното парче, записано само за една вечер, зрителите ще могат да чуят за пръв път в ефира на bTV тази вечер – 26 януари.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !