Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Галена и Преслава с общ мъж

отпечатай новината

19.01.2010 17:40 | Видян 20729 пъти | Гласували 2

Галена и Преслава с общ мъж

Галена разкри коя жена според нея е нещастница, както е заглавието на едноименната й песен, пише vip-bg.info.
Според запознати това определение се отнасяло не за друг, а за самата Преслава. Двете бяха приятелки oще в началото на кариерите си. С времето обаче се намесил общ мъж, който променил отношенията им една към друга.
В края на миналата година Преслава също написа автобиографична песен - "Пази се от приятелки", в която се жалваше за стореното. Близки до Галена разкриват, че общият мъж на двете певици е манекенът Данаил Милев.
Още в началото на кариерата си в "Пайнер" Галчето имаше любовен роман с втория подгласник от конкурса "Мистър България 2003", същия, който участва в прословутия порноклип на звездата, който се появи в интернет пространството и направи Галена още по-известна.
Младежът от Стара Загора по това време се изкушил да бъде и с Преслава.
За тяхната авантюра Галена научила със закъснение - преди около година и половина. Нейни приятели разясняват, че като разбрала за случилото се, се почувствала предадена:
"Раздялата ни с Дани беше много болезнена. Тя го знаеше и въпреки това зад гърба ми си е легнала с него", жалвала се пред близки певицата, съобщава още сайтът.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !