Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

ВСЕ ПАК, СЛАВИ СЪЗДАДЕ МЕДИЙНИЯ БОЙКО

отпечатай новината

19.01.2010 15:00 | Видян 12737 пъти | Гласували 3

ВСЕ ПАК, СЛАВИ СЪЗДАДЕ МЕДИЙНИЯ БОЙКО

Костов наричаше Доган “проклятието на прехода”, а турчинът пък заяви на 7 юни миналата година, в нощта след евроизборите, че ще пусне Бойко в лодката на властта да се полюшка година – година и половина. После се обърна към журналистите и каза, че медиата е създала политическия феномен и медиата ще го погуби.
Откъде тръгна рейтингът на Бойко? От едно участие в Шоуто на Слави, последвано от още едно и от още едно. А както са казали древните китайци: “В богатството си да забравиш своя беден произход е нарушаване на устоите”.
Защо му трябваше на Бойко да атакува Слави пред Сашо Диков?! Отварянето на още една война при положение, че двама министри вчера вече ги замерваха с яйца в Стара Загора, не беше никак нужно на премиера.
Още повече, на тихия фронт неговите хора вече я водят като започнаха гонения на медии по чиновнически.
Виденов започна война със Слави от екрана и няколко месеца по-късно падна от власт. Костов също води война със Слави и също не удържа фронта. В логиката, когато два подобни факта от редица съвпадат, обикновено не е трудно да се предвиди и продължението.
Днес Дългия, когато никога не сме преставали да критикуваме в нашите издания, ще отвърне на удара. За разлика от Борисов, Слави има добри, калени в битки и отлично подготвени съветници, наричани още сценаристи. И нямаме съмнение, че ще бъде възроден образът му на народен герой.

 

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !