Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Теодора показа как се прави купон в Белгия

отпечатай новината

19.01.2010 13:00 | Видян 5882 пъти

Теодора показа как се прави купон в Белгия

През уикенда Теодора бе в най-горещата точка в Европа през последните няколко дни – Белгия. Примата на Diapason Records бе поканена в Антверпен, където направи страхотно парти, което задълго ще се помни от многобройната публика.

Красавицата с най-сините очи в попфолка представи своите хитове пред публиката, която била не само от българи, но и от представители на всички балкански държави. Независимо от националността си, всички се забавлявали великолепно заедно. Изпълнителката на „Клюката позната” успяла да нагорещи страстите до червено и да направи невероятен купон, който продължил до ранните часове на сутринта. Оказало се, че публиката знае наизуст нейните песни. „Не очаквах да познават и новите ми парчета, но стана ясно, че хората там ежедневно следят с интерес всичко, което се появява в ефира на Фен ТВ и Балканика MTV.”, не крие изненадата си чаровната бургазлийка.

На следващия ден Теодора посетила столицата Брюксел за няколко часа. Красавицата разгледала забележителностите на града и не пропуснала да се снима пред един от символите на Белгия – монумента „Атомиум”, който представлява гигантски атом на желязото.

Това не е първото посещение на Теодора в Белгия. Красавицата е била в европейската държава общо пет пъти. „Досега съм пяла в други градове, но за първи път в Антверпен. Много ми хареса. Радвам се, че получих поканата, а също и на топлия прием и прекрасното отношение, което демонстрираха към мен. Надявам се, че отново ще имам възможност да дойда в тази невероятна страна.”, отбеляза фолкдивата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !