Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Азис се снима с труп

отпечатай новината

15.01.2010 12:40 | Видян 10500 пъти | Гласували 1

Азис се снима с труп

18 часа при минусови температури продължиха снимките на новото видео на Краля на попфолка Азис. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов-Люси, който съвсем реалистично успява да пресъздаде декорите на операционна.

„Като че ли бях попаднал във филм на ужасите, всичко беше толкова истинско, че като видях хирургическите инструменти и колегите актьори по престилки, ми прилоша”, издава самият изпълнител. А трупът на операционната маса допълнително подсилва тежката атмосфера и образа на смъртта. „Само студът, от който трупът потреперваше по време на снимките, напомняше, че става дума за жив човек. Няма по-страшно нещо да гледаш свой близък на маса само по една препаска отпред. Предварително се извинявам на родителите на Жорко и на зрителите за ужасната сцена”, разказва Азис.

За всички „бивши” хора, които някога са били част от живота ни, пее Азис в новата си песен. Автор на текста е юристът Добри Банев, музиката е на Велислав Драганински. Ново начало и нов живот символизира смъртта в лентата, която в същото време показва, че човек първо трябва да умре за една връзка (приятелска или романтична), за да се роди за нова. Трябва да убие емоциите и спомените си, за да отсъпи място на новите преживявания и чувства.

В контраст на потискащата обстановка в операционната, сред декорите в лентата се разхождат 40 красиви моделки от агенция FH1, облечени като медицински сестри. Освен че за първи път се снима сред толкова много жени, Азис е впечатлен и от дисциплината у младите дами, които съвсем безропотно изтърпяват студа по време на снимките.

За всички костюми на певеца във видеото са отговорни Зорница и Алек от „Z Design”, които реализират всяка една идея на певеца и изпълняват дизайнерски различните му визии.  Според думите на звездата стайлингът на клипа в чужбина би струвал милиони и ако талантливите дизайнери творят навън, със сигурност биха били провъзгласени за новите Dolce&Gabbana.  

Лентата на „Бивши” е и своеобразно завръщане на Азис към скандалното и провокативното. Той отново се бунтува, съблазнява и покорява. Почитателите на певеца ще го видят отново с грим и изкуствени мигли, с мрежести чорапи на висок ток, по-секси отвсякога, различен и изкусителен.

Междувременно звездата отсне и нова фотосесия специално за списание „Coiffure Beauty“, снимките са на Камен Вълканов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !