ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Преслава стана "Любимец на слушателите" на Любовните музикални награди

отпечатай новината

03.03.2008 15:53 | Видян 9602 пъти | Гласували 9

Преслава стана

Радио „Романтика“ организира бляскава церемония по връчването на първите Любовни музикални награди в България. Събитието се проведе на нестандартната дата 29-ти февруари, в столичния клуб Ориент 33 и беше излъчено на живо в ефира на Романтика – любовно радио номер 1 в София.
8 наградни статуетки бяха раздадени!
Теодора стана „Изпълнител на Авантюра“ за 2007-ма година, с песните си тя е събрала най-много двойки в едноименната любовната игра.
Преслава беше избрана за „Любимец на слушателите“, тя получи наградата и за „Любовна компилация/албум“ на 2007-ма година - „Романтични балади“, защото в нея водещ хит е „Водка с утеха“. Преслава грабна и специална награда за „Изпълнител на Bourjois“ за 2007-ма година.
Джина Стоева взе награда за „Изпълнител на Паломита“ за 2007-ма година, като беше отличена и със статуетката на най-нестандартната категория - „Песен за секс“ на 2007-ма година. Тя обеща да пробва лично дали хитът й „Докога“ е наистина толкова подходящ за „правене на любов“.
Глория получи приза за „Любовна песен“ на 2007-ма година с баладата „Ако те няма“.
Статуетката за „Любовна дуетна песен“ на 2007-ма година отиде при Анелия и Миро за песента „Завинаги“.
Бони бе отличена за най-секси изпълнителка и спечели пълен пакет лазерни процедури от медицински център „Афродита“.
Естествено не беше пропуснат и Азис, който взе награда за „Изпълнител номер 1 на любовни песни“ за 2007-ма година.
Най-високата награда „Изпълнителка номер 1 на любовни песни“ за 2007-ма година отиде при Емилия, поради напредналата бременност, нежната певица не присъства на церемонията, но благодари с предварително подготвен запис.
Спортните величия – Любо Ганев, Симона Пейчева и Кристина Рангелова също се включиха в церемонията, като връчиха част от статуетките. Награда връчи и най-чаровната метероложка – Десислава Банова.
Кои са победителите реши уникално жури, съставено от 50 влюбени двойки, слушатели на Романтика – любовно радио номер 1 в София!
Освен прекрасните статуетки, изпълнителите слизаха от сцената с куп подаръци – ВИП карта за химическо чистена Masterhood, луксозни комплекти от френската декоративна козметика Bourjois, ВИП карта за козметичен салон Angel Face и подаръци от Festa Wine и Campari.
Топ-радиоводещият Димитър Геновски изглеждаше перфектно с невероятен костюм на „Paruchev“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !