Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Молец, 100 Кила и Васил Петров част...

• От 17 до 19 май Габрово ще се превърне в сцена на...

Звездите с нас на Нова година

отпечатай новината

30.12.2009 10:20 | Видян 6059 пъти | Гласували 5

Звездите с нас на Нова година

Попфолк изпълнителите Теодора и Dillan, както и доказаните имена във фолклора – Гуна Иванова и Румяна Попова се включиха в празничната Новогодишна програма на телевизия MSAT. Бляскавото музикално-развлекателно шоу ще бъде излъчен в навечерието на празника, като началният час е 21.55 ч.
В празничната програма, която носи названието „Честита Нова година”, участват общо 25 звезди от различни жанрове. Музикалният маратон, който е с  продължителност два часа, ще приключи точно, когато отбележим старта на новата 2010 година. Автор и водещ на продукцията е Николай Николов, а режисьор – Стефан Милов.
Достолепната Гуна Иванова е избрала да зарадва зрителите на MSAT с песента „Магдено моме”.  Изключителната Румяна Попова ще допринесе за доброто настроение на всички с изпълнението си на „Одам, одам, стара ле майко”. Атрактивната попфолк дива Теодора е заложила на заглавната песен от последния си албум „Мой късмет”. Младият талант Dillan пък ще представи дебютната си песен „Любов назаем”. Изпълнителите ще разкажат какво очакват да им се случи през следващата година и ще отправят и своите новогодишни пожелания към зрителите.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !