бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Коко не се прибирал при Емилия?

отпечатай новината

19.12.2009 09:00 | Видян 30668 пъти | Гласували 1

Коко не се прибирал при Емилия?

Още от началото на връзката между фолкзвездата Емилия и бизнесмена Коко Динев се понесоха слухове, че двамата няма да бъдат дълго време заедно, защото пайнерката е поредната фолкпевица в харема му. След като се роди синът им Иван пък гръмна новината, че шефа на Кошарите й изневерява с колежката й Преслава. Преди около година и половина Емилия гостува в предаването Горещо на Венета Райкова за да опровергае, макар и неубедително, всички клюки по адрес на семейството си: “Ами не знам.... Нямам си на идея. Ами имам си на идея. Не ми се коментира. Не знам дали Коко има връзка с Преслава... Знам, че си имаме доверие.” За дните след появата на малкия пък Емилия каза: „Аз не исках Коко да бъде при мен по време на раждането. Като видях какъв е стъписан. Той искаше да чака, но докторите му казаха, че няма смисъл. Дойде после с един огромен букет. Подари ми колие и гривна. От бижутата, които се слагат един път в годината. После бях известно време сама с бебето в апартамента. Коко го нямаше, а и да беше тук...“
Свидетели твърдят, че последните месеци Преслава често имала участия в кръчмата на Коко в Сандански, пеела му на ушенце и си тръгвала секунди, след като той напуснел заведението в малките часове на нощта. Говори се, че едно от неофициалните й новогодишни участия ще бъде именно там. Освен това, честа практика е фолкпевиците да разказват живота си с песни, и по-точно да ги посвещават на определени мъже. Ту неизбежно задаваме още един въпрос: Автобиографична ли е последната й балада Ти си луд, в която пее следното:

Снощи те видях с една жена
и знам коя е.Неразбирам само как
успя да те омае. Накъде отиваш с
другата да ме сравняваш ти...
Припев: Ти си луд със другата да ме сравняваш
Ти си луд със другата да ме ограбваш,
не разбираш ли какво си ти замене,
твоята кръв е в моите вени.

Неотдавна СЛАВА научи, че за съжаление липсата на Коко в семейното гнездо продължава и днес. Нещо повече, според наши информатори, той не се прибирал с дни при жена си и детето си в София, където уж се преместиха да живеят и да се радват на щастлив съвместен живот. Седял в Сандански и се оправдавал, че има много работа покрай заведението, което откри там. Емилия много страдала. Говори се, че дори била принудена да потърси услугите на врачки, за да разбере какво бъдеще й вещае съдбата с този мъж. Тук логично идва въпросът: Не ви ли е познат сценария?
Припомняме, че преди години същото се случи и с Анелия. Двамата с Коко се ожениха, певицата му роди дъщеря, която кръсти Ивон. Малко след това обаче, лека полека таткото се оттегли от общия им дом в Лозенец. И познайте! Оправданието беше, че е много ангажиран с футболния отбор, който държи в Сандански. Също като Емилия и Анелия всеки път оправдаваше слуховете за влошени отношения между двамата, докато не се стигна до окончателната им раздяла.
Но да се върнем на драматичната историята на Емилия. Зли езици твърдят, че животът й не бил никак лек не само заради постоянната липса на половинката й. Ако се вярва на мълвата, когато блудният син се завръщал и в случаите, в които бил почерпен, стигал до грубости. Ние не се наемаме да застанем зад подобни слухове, тъй като нямаме доказателства за тях.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !