Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Бая със собствен бенд у нас

отпечатай новината

07.12.2009 13:30 | Видян 5231 пъти

Бая със собствен бенд у нас

Суперзвездата Неделко Баич-Бая, който идва в България за трети път на 9 декември, е подготвил истински спектакъл за феновете си. Изпълнителят на хита „Zapisano je u vremenu” обещава уникално двучасово лайв шоу. За да е още по-ярко представянето му, певецът идва със свой бенд от четирима музиканти. Той гостува у нас по покана на най-новия нощен клуб в столицата Night Flight и със съдействието на Diapason Records (България) и Super Star Group (Сърбия).
Освен вече утвърдените хитове като „Zapisano je u vremenu” и „Zemlja ljubavi”, Неделко Баич-Бая ще представи и песни от най-новия си албум „Dragih uspomena”. Още преди да се е появил на пазара, специалистите вече определиха тавата като „истинска революция в музикално отношение”.
Балканската мегазвезда е очарован от факта, че ще може да представи най-новите си парчета пред българската публика, защото вече е убеден, че у нас той има много почитатели. И двете му посещения – през април тази година като специален гост на церемонията по случай Вторите годишни музикални награди на Фен ТВ и гостуването му в „Шоуто на Слави” по bTV на 1 декември, се радваха на огромен интерес от страна публиката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !