Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Бони отлита за Холандия

отпечатай новината

26.11.2009 12:30 | Видян 16661 пъти | Гласували 5

Бони отлита за Холандия

Чрез емоционалните си участия и тази есен Бони продължава да радва почитателите си не само в България, но и зад граница. На 28-ми ноември изпълнителката ще гостува на българската общност в страната на лалетата – Холандия.

Концертите на звездите на “Планета” в Холандия вече са една добра традиция и винаги са били очаквани с нетърпение от българите там. Началото бе поставено през 2005 година от Мария, а след нея там са пели Гергана, Анелия, Тони Дачева и Глория. В края на 2008 г. в холандската столица гостува и обявената за “Посланик на българската музика зад граница” – Джена, съобщава planeta.tv.

Бони вече е подготвила много музикални изкушения за всички фенове на балканските ритми, които ще посетят шумното парти в Амстердам. По време на своето участие певицата ще направи европейска премиера на най-новата си песен “Какво говорят”. Зрителите на “Планета” пък ще имат възможността да видят и чуят мелодията в празничната Новогодишна програма на музикалния канал. В Амстердам Бони се надява да й остане време и за приятни, опознавателни разходки в красивия европейски град.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !