Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Вероника помогна на болно момиченце

отпечатай новината

25.11.2009 09:40 | Видян 13174 пъти | Гласували 2

Вероника помогна на болно момиченце

Във Варна се проведе благотворителния концерт по повод закриването на кампанията за събиране на средства за малката Анджи. Пет годишното момиченце, което е болно от тежка форма на левкемия трогна до сълзи Вероника, която от няколко седмици бе активен участник в кампанията за събирането на средства за животоспасяващата операция на детето. С радост ви съобщаваме, че цялата сума вече е събрана и Анджи е в Германия, където текат последни подготовки преди операцията.
На благотворителният концерт освен Вероника , за да подкрепят малката Анди, участие взеха и две много музикални деца, няколко оркестъра, хор и други участници, които повече от 2 часа и половина пяха, танцуваха и свириха в подкрепа на малката Анджи. Краят разбира се, беше предоставен за самата Вероника, която е изпълнител с изключително разнообразно творчество и много от песните й показват житейската действителност. Вероника поздрави всички хора, близки и приятели на Анджи с песните си, след което отново показа колко е голямо сърцето й като остана до последно със събралите се. Тя бе и една от първите, които пристигнаха на определеното за събитието място.
Голямо впечатление на Вероника направи малката Лия, която е най-добрата приятелка на Анджи и също е на 5 годинки. Момиченцето харесва много Вероника и прекара почти целия ден с певицата, която от своя страна я дари с множество целувки и мили думи. Вероника често е показвала обичта си към малките деца. И сега, след събирането на средствата,  изпълнителката на "Всичко се връща" продължава да поддържа връзка с близките на Анджелина и да се интересува от новините около състоянието й. Чернокосата бургазлийка признава, че е приела малкото момиченце много близко до сърцето си и я чувства като част от нейния жовот. За Вероника това, че българите дадоха шанс на детето да живее и да се радва на детството си остава един пример, че добротата у хората все още съществува. И точно както се пееше в една от най- стойностните песни в поп фолка  "Добротата двойно се връща! "...
Вероника и близките на Анджи благодарят на всички добри хора, които взеха участие в кампанията!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !