Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Кеба шашна Слави с предсказание

отпечатай новината

24.02.2008 09:00 | Видян 16061 пъти | Гласували 1

Кеба шашна Слави с предсказание

Легендата на сръбската музика  Драган Коич - Кеба, бе в България по покана на „Диапазон рекърдс” за продължаване на установените преди време делови отношения. Бизнесделата бяха съчетани с артистично участие в известно заведение, както и със специалното му участие  в „Шоуто на Слави” /на 21 февруари, четвъртък/.
КЕБЕ – както го наричат приятелите му, демонстрира висок професионализъм и сътвори невероятен купон.

Кеба разкри в Шоуто и своите гадателски способности, като предрече на Слави Трифонов на живо в ефир, че ще се ожени на 41 – вата си година. Наложи се - за първи път в предаването за около минута и половина да настъпи пълна тишина.

Интересното е, че предсказанията на Кеба са много точни и се сбъдват. По време на записите на дуетната му песен с Цеца Величкович – Ражнятович – „У сну любам медна уста”, той й предсказва, че тя няма да сключи възможен  втори брак, и става точно така. В Шоуто Кеба показа какъв огромен талант притежава, като изпя хитовите си песни „Питаш за мен” и „Месечина” на живо, а импровизациите му с хита “Джелем, джелем” и  гръцкия евъргрийн “Аниксе паратири му” изненада дори спецовете от “Ку-ку бенд”.

Легендата на сръбската музика предостави на „Диапазон рекърдс” правата за разпространение за България на две нови песни, една от които е последния хит на дъщеря му Наташа Коич.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !