Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Преслава: Щом Петко не ме иска, ще живея като за последно!

отпечатай новината

14.11.2009 09:00 | Видян 22859 пъти | Гласували 1

Преслава: Щом Петко не ме иска, ще живея като за последно!

Преслава май все още не може да преодолее раздялата си с бившия шеф на Син Сити Петко Димитров. От източници, пожелали анонимност, СЛАВА научи, че през последните месеци фолкзвездата често се отдавала на малки пороци, за да го забрави. Където имало бурни купони, тя била първа. Ако се вярва на мълвата, не отказвала и покани от заможни ухажори за разходки с яхти през лятото и давела мъката по Петко в дълбоките води на гръцките морета. Не че е лошо човек да се наслаждава на живота колкото и както може. Пайнерката обаче не го правела от суета, а от нещо друго. Тя дори имала отговор за начина си на живот и признала: „Щом Петко не ме иска, не ми пука - ще живея като за последно!“

Откровенията, които изля в автобиографичния си хит Новата ти, явно не са й достатъчни. Припомняме, че когато двамата се разделиха миналата зима Преси не само посвети песен на Петко, но се превърна в Бритни. Подобно на американската й колежка, която откачи заради лични проблеми, разбитото сърце на Преслава я подтикна към необмислени действия. Тя направи някои публични изцепки, една от които бе напиването й в санданския Син Сити пред журналисти. След това дълго време отрича някога да е употребявала алкохол и други стимуланти.

Дали от вълнение или не, по време на последните награди на телевизия Планета, звездата изглеждаше леко замаяна. Извърши и нещо неочаквано. Противопостави се на Пайнер, като подари една от статуетките си на приятелката си Галена, която бе отсвирена от важните призове.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !