Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Вероника за новите и старите приятели, а за младоженците "Горчиво"

отпечатай новината

11.11.2009 10:00 | Видян 12100 пъти | Гласували 1

Вероника за новите и старите приятели, а за младоженците

Националното клубно турне на ФЕН ТВ ще завърши на 12 ноември в София, когато 25 от най-обичаните звезди ще веселят столичани цяла нощ в 6 различни популярни клуба.

Фолк-клуб "Версай" е мястото, където Вероника ще даде своя принос за подобаващия празничен финал на турнето. Заедно със своите колеги и приятели Ерик и Румина, с които вече обиколиха 3 от българските градове, станали част от Националното клубно турне , както и с колежката им Кали, звездната четворка ще представи най-големите си хитове в лукса и разкоша на клуб "Версай".
Броени дни преди края на Турнето потърсихме Вероника, за да ни сподели своите чувства и емоции: "Вълнувам се, разбира се, ако един изпълнител спре да се вълнува, значи вече не влага сърцето си в работата си. Макар и само за три дни с моите колеги Румина и Ерик се сближихме изключително много и вече мога да ги нарека мои приятели. Приятелството, за съжаление, е рядкост в нашия жанр и за мен всеки един нов приятел е изключително ценен. Очаквам с нетърпение да видя и моята най-добра приятелка Магда, която ме покани на гости в новият си дом и обеща да ме подкрепи по време на последният концерт от клубното турне на ФЕН ТВ. Всички ще бъдем там, елате и се забавлявайте с нас, на 12 ноември във фолк-клуб Версай! "

Освен вълненията около предстоящият финал на турнето, Вероника не спира да работи. След като наскоро записа новият си сингъл "Приемам комплименти", парчето вече е напълно готово, а подготовката около клипа е на финалната права.

Голяма сватбена агенция отправи предложение към Вероника, която ще стане част от техният постоянен празничен каталог.  Изпълнителката на "Бяла съм" често ще влиза в ролята на сватовница и ще пее за любовта на младоженците. За Вероника семейството е на първо място, а и тя самата е изпитала приказното чувство да бъде булка, и с истинско удоволствие ще преживява сватбения ден на всяко ново младо семейство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !