Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Преслава представи новия си албум

отпечатай новината

26.10.2009 10:30 | Видян 21855 пъти | Гласували 2

Преслава представи новия си албум

Преслава представи новия си албум в нощен клуб "Папараци". Певицата избра пловдивския клуб, за да направи официалната промоция на 14-те песни от последния ú албум "Пази се от приятелки". Тя се показа пред приятелите си и многобройната публика, седнала в бароково кресло с чаша шампанско в ръка. Три стилни тоалета допълваха перфектната визия на Преслава на сцената. Певицата не пропусна да благодари на своите дизайнерки Весела и Маринела, които са направили за нея точните дрехи и спомена, че с радост е "разходила" на дансинга и екстравагантната туника с марка "Пиер Балмейн".
Борис Дали и Константин представиха заедно с Преслава техните дуетни песни "Бързо ли говоря" и "Усещане за Мерилин", а Милко Калайджиев не пропусна с песен да поздрави своето музикално откритие. През цялото време до Преслава бе нейната по-голяма сестра Ивелина Колева, а в залата присъстваха и техните pодители.

Андреа, Гергана, Яница, Милица, Тони Дачава, Джена и Бони уважиха фолк дивата като пристигнаха с огромни букети цветя. Валя, Даниела, Траяна и почти целия оркестър "Кристали" също бяха предпочели в съботната нощ компанията на новите песни на Преслава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !