Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ани Салич - героиня в "Море от любов"

отпечатай новината

22.10.2009 15:45 | Видян 9736 пъти

Ани Салич - героиня в

Водещата на най-гледаните новини в България – Ани Салич стана героиня в най-романтичното шоу. Наталия Симеонова изненада Ани на работното й място с разкошен букет и покана да дойде в студиото на „Море от любов”, за да разбере на кого дължи тази страхотна изненада.

А за нея са виновни 26 годишната Гергана и нейната малка дъщеря Бояна. Двете са изоставени от бащата на Бояна, точно когато са имали нужда от най-много подкрепа. Но тъй като добротата и отзивчивостта са качества, които не са непременно обвързани с роднинство или близост, са се намерили хора, които са им подали ръка. А какво е участието на Ани Салич в тяхната история – това ще разберем тази събота (24.10.2009) от 17 часа по bTV.

Очаква ни и продължението на историята на Мая и Кебеде – българка и етиопец, които са заедно от седем години и имат три деца. Въпреки че всичко между тях е наред, те не можеха да се оженят заради бюрократични спънки и незаинтересовани чиновници – до намесата на “Море от любов”. Вижте как те най-сетне се ожениха на едно много специално място. За първи път ще станем свидетели на истинско бракосъчетание в студиото на най-романтичното шоу!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !