Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Сериозни предизвикателства и...

Мениджър на голяма компания за алуминиева, ПВЦ и дървена...

Карлос пуска принудително „Големите размери”

отпечатай новината

22.10.2009 11:10 | Видян 3733 пъти

Карлос пуска принудително „Големите размери”

Младият поп-фолк изпълнител Карлос, който преди време изгря с песента „Любовта има цена”, също както много свои колеги, се опари от интернет пиратството. В мрежата се появи една от новите му песни „Големите размери” по текст и музика на самия изпълнител и аранжимент на хитмейкъра Мартин Биолчев. В песента специално участие има Цветелина Янева, която е братовчедка на Карлос.

Младият изпълнител споделя че е изключително разочарован от появата на песента. „Пазех песента като очите си, имах планове за нея за следващото лято евентуално, но ето че някой доброжелател я пусна и сега трябва да лавираме според ситуацията”. Карлос имаше планове до месец да е готов с клип на друга нова песен, но най-вероятно ще заснеме „Големите размери”, а след това ще преговаря с продуценти.

Ето какво още казва той: „Трябва да се действа бързо, защото когато една песен излезе в интернет, до месец-два най-късно трябва да се реализира с клип, ако това ще се прави изобщо. Бранша е толкова интензивен, че след два месеца слушане, феновете казват – това е ретро вече! Все пак станалото станало, виждам че песента се приема много добре и дава заявки за хит, има хитовото звучене. Изключително съм доволен от факта, че първата ми песен по моя музика се приема така добре. Благодаря и на Цвети Янева, защото тя подобри парчето значително с участието си. Благодаря и на Мартин Биолчев, с когото работя, за здравия аранжимент!”

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !